17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 13 жовтня 2022

    Міністерство розвитку громад та територій України проводить комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян активно індивідуально готуватися до опалювального сезону. Одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками індивідуальних будинків. Саме первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях. Розроблені інформаційно-графічні матеріали спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації. 

    45 опорних шкіл Волині отримають по 3 тисячі доларів від ЮНІСЕФ. Завдяки співпраці Уряду та Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при ООН (ЮНІСЕФ) волинські школи отримають по 3 тисячі доларів на ремонт та покращення освітнього процесу. Про це повідомив начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко у фейсбуці. Кошти надійдуть, зокрема, до семи закладів району. Детальніше - у фотоматеріалах цієї публікації. 

    Ділимось порадами Мінрегіону про те, як підготувати квартиру до опалювального сезону. Міністерство рекомендує українцям заздалегідь потурбуватись про утеплення свого помешкання, підготувати прилади опалення, подбати про альтернативні способи обігріву тощо. Рекомендації Мінрегіону для підготовки квартири до зими: проведіть профілактику металопластикових вікон, ущільніть вікна та двері, визначте одну кімнату для обігріву на випадок надзвичайної ситуації, викличте фахівця для перевірки розеток, проводки та електроприладів, якщо у вас індивідуальне опалення, проведіть технічне обслуговування котла.

    Чотири громади Волині отримали «мобільні цифрові валізи» – пересувні робочі місця адміністраторів ЦНАП. Про це повідомив начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко у фейсбуці. Наразі отримали «цифрові валізи» Вишнівська, Зимнівська, Нововолинська та Смідинська громади. Загалом на Волині уже в шести територіальних громадах мають таке спорядження.

    1 жовтня набув чинності Закон України від 20 вересня 2022 року № 2599-IX «Про внесення зміни до статті 26 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо додаткової підстави звільнення з військової служби під час воєнного стану». Ним установлено додаткові підстави для звільнення з військової служби під час воєнного стану. Закон захищає багатодітних батьків. 

    14 жовтня відзначатимемо День захисників і захисниць України та 80-річчя створення Української повстанської армії. Щоб вшанувати сучасних захисників і захисниць України та воїнів УПА, Інститут національної пам'яті проводить інформаційну кампанію під гаслом «Боролись! Боремось! Поборемо!»: https://www.facebook.com/uinp.gov.ua. Сьогодні, коли Україна відстоює незалежність у повномасштабній війні з Російською Федерацією, обидві пам’ятні дати тісно переплітаються. Їх поєднують боротьба за державність проти московського режиму і тяглість військових традицій.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua