16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30        
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 21 листопада 2022

    21 листопада біля меморіальної дошки загиблим учасникам Революції Гідності відбулись заходи з вшанування пам’яті тих українців, які віддали життя за волю та свободу держави. Участь у них взяли начальник РВА Юрій Лобач, голова райради Віктор Хиць, міський голова Ігор Пальонка, представники депутатського корпусу районної та міської рад, священник ПЦУ Микола Гінайло, німецький партнер міста Володимира Карл-Ернст Мюллер, небайдужі громадяни, студенти та учні навчальних закладів міста.  

    Саме тому тестування та вакцинація від інфекційних хвороб – один із пріоритетних напрямів профілактики захворюваності у військових. У разі наявності симптомів ГРВІ необхідно звернутися по направлення на безоплатний тест на COVID-19 до військово-медичної установи в пункті постійної дислокації військової частини. Також в цих установах можна отримати дозу (першу, другу чи бустерну) вакцини від COVID- 19 та інших інфекційних хвороб. Пам’ятай! Вчасне виявлення хвороби запобігає її поширенню, а вакцинація зменшує вірогідність виникнення ускладнень.

    Понеділок, 21 листопада 2022 09:53

    Майдан гідних, війна вільних

    Від самого початку заснування Дня Гідності та Свободи у 2014 році українці відзначають цю дату в умовах війни. Бойові дії йшли на сході, саме там українська армія захищала найвищі цінності, які відстоювали на Майданах, саме там ризик втрати цих цінностей усвідомлювався з особливою гостротою. У лютому цього року полем битви за свободу та незалежність стала вся Україна.  Повномасштабна агресія росії перетворила нашу державу на своєрідний Майдан з його базовими принципами самоорганізації, консолідації, взаємодопомоги та безстрашності. Війна змусила нас  переосмислювати минуле, глибше усвідомлювати важливість ціннісних орієнтирів, що їх задекларували Майдани.

    Шановні мешканці Володимирського району! Сьогодні. 21 листопада, ми в умовах воєнного стану відзначаємо День Гідності та Свободи з упевненістю, що саме Революція Гідності була першим переможним боєм цієї війни. Помаранчева революція стала першим рішучим «Ні» Москві на всі її зусилля перетворити незалежну Україну на свою колонію. Революція Гідності стала не просто переломним історичним моментом для України, вона стала подією, яка змінила світ.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua