Версія для друку
Четвер, 16 вересня 2021 18:24

Участь голови райдержадміністрації Юрія Лобача у сесії районної ради

16 вересня в залі засідань райдержадміністрації відбулась сесія районної ради  за участю голови райдержадміністрації Юрія Лобача , голови районної ради Віктора Хиця, голів територіальних громад, заступників голови райдержадміністрації, заступника голови районної ради,   депутати обласного та районного рівнів.

Розпочали  роботу засідання з виконання Гімну України  та вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули на Сході України

Опісля, до слова була запрошена представниця  державної екологічної інспекції у Волинській області Ірина  Шулячук-Гаврилюк, з метою інформування про стан справ щодо порушення екологічного законодавства ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

На порядок денний сесії було винесено більше десятка питань, а саме:

  1. Про розгляд звернення державного підприємства «Володимир-Волинське

лісомисливське господарство» щодо самозаліснених земель.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Білин Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Охнівка Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області.
  3. Про готовність бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.
  4. Про стан виконання районної Програми соціального захисту населення на 2020-2021 роки та Порядку використання коштів.
  5. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Володимир-Волинський районний центр первинної медико- санітарної допомоги» на 2021 рік.
  6. Про затвердження фінансового звіту комунального некомерційного підприємства «Володимир-Волинський районний центр первинної медико- санітарної допомоги» за І перше півріччя 2021 року.
  7. Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Володимир-Волинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  8. Про безоплатну передачу рухомого комунального майна, що знаходиться на балансі Володимир-Волинської районної ради у комунальну власність Литовезької сільської ради.
  9. Про Програму економічного та соціального розвитку Володимир-Волинського району на період 2021-2023 років.
  10. Про комплексну районну Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Володимир-Волинському районі на 2021-2025 роки.
  11. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в районі засобами масової інформації на 2021 рік.
  12. Про внесення змін до Програми з відзначення державних, професійних свят, ювілейних дат, пам’ятних днів та вшанування працівників, колективів підприємств, установ, організацій і мешканців Володимир-Волинського у 2021 році.
  13. Про виключення з Переліку закладів культури базової мережі Володимир-Волинського району центральної районної бібліотеки та районного будинку культури.
  14. Про внесення змін до рішення районної ради від 26.03.2021 року № 4/5 « Про продовження терміну дії та внесення змін до районної Програми матеріально - технічного забезпечення військових частин А 1008, А 4308, Володимир-Волинського ОРВК, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі, надання одноразової грошової допомоги жителям Володимир-Волинського району, які заключили контракт до ЗСУ на 2017 – 2020 роки».
  15. Про звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2021 року.
  16. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року №2/5 “Про районний бюджет на 2021 рік».
  17. Про прогноз районного бюджету Володимир-Волинського району Волинської області на 2022-2024 роки.

Порядок денний був доповнений ще одним питанням “Про безоплатну передачу майна КНП “Володимир – Волинський РЦПМСД” із спільної власності територіальних громад Володимир – Волинського району у комунальну власність Іваничівської селищної ради”

Всі питання порядку денного попередньо розглядалися на постійних комісіях районної ради  та були підтримані членами цих комісій і винесенні на сесію районної ради, де були  підтримані депутатами районної ради.

По закінченню засідання сесії голова райдержадміністрації Юрій Лобач запросив депутатський корпус районної ради та усіх присутніх на районний  фестиваль традиційної найіональної культури «Український коровай- сузір’я»,  який відбудеться 26 вересня.

Переглядів 4433

Галерея зображень