Версія для друку
Понеділок, 04 жовтня 2021 10:14

Гостинний фестиваль у Зимному

3 жовтня голова райдержадміністрації Юрій Лобач взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Зимнівської громади, який відбувся у форматі фестивалю «Гостинний fest». Він за дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка вручив президентську відзнаку «Заслужений донор України» Василю Грубисюку із села Селець та привітав зі святом господарів і гостей громади.

«Благословенна Зимнівська земля є духовним центром району, а сама громада – неповторною його родзинкою, яка славиться надзвичайною гостинністю. Вітаю усю громаду та бажаю процвітання, економічного зростання і добробуту. Нехай вдається реалізація усіх планів і проектів, а життя мешканців буде щасливим і мирним», - сказав Юрій Лобач у вітальному слові.

З усіма святами, які збіглись у цій недільній жовтневій даті, а це і День працівників освіти, і День тероборони, привітав присутніх заступник голови райради Андрій Оніщук. Він вручив відзнаку районної влади представниці агрофірми «Луга-нова», передавши щирі вітання її керівнику Федору Лясніку та усім аграріям громади.

Зі сцени учасників та гостей фестивалю вітали ігуменя Стефана, депутат облради, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, голова Іваничівської селищної ТГ Лідія Томашевська зі своєю заступницею Оксаною Рубан, Затурцівський і Поромівський голови Юрій Ковальчук та Олег Савчук. Цілий ряд різноманітних відзнак вручив працівникам місцевих установ, закладів та підприємств Зимнівський сільський голова В’ячеслав Католик.

А на центральній площі вирувало чудове дійство. Пригощали наливками та смаколиками господині з усіх шести старостинських округів, працювали барвисті фотозони, жваво йшла виїзна торгівля. У актовому залі на спеціально встановленому рингу відбувались змагання з боксу в рамках турніру, до участі в якому зголосились 150 учасників з Волинської, Рівненської та Львівської областей. А для наймолодших працювали веселі батути та тривали розваги від аніматорів.

Протягом усього фестивального дня відбувався концерт - змінювали один одного на сцені відомі в районі та області художні колективи і виконавці. Зокрема, святкового настрою глядачам додали квартет «Акорд», вокальне тріо «Астерія», заслужена артистка України Алла Опейда та народний артист Василь Чепелюк.

Переглядів 4412

Галерея зображень