Версія для друку
Середа, 13 жовтня 2021 17:01

Вітання голови райдержадміністрації Юрія Лобача із Днем захисників та захисниць України

Шановні захисники та захисниці України!

Дозвольте привітати вас зі святом мужності і патріотизму, святом усіх, хто любить і захищає свою рідну землю. Цей урочистий день нагадує нам про головний громадянський обов'язок і важливе призначення - зберегти мир і злагоду в суспільстві і на землі, стати на захист своєї Батьківщини, коли вона покличе.

Дуже символічно і правильно, що День захисників та захисниць України відзначається у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, а також співпадає із Днем Українського козацтва та черговою річницею створення Української Повстанської Армії! Це означає, що сьогодні день усіх, хто в різний час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Прийміть же найщиріші побажання здоров’я, добробуту, позитивного настрою, професійних успіхів. Нехай ваші сила та міцність завжди живляться любов'ю і підтримкою близьких та рідних. Нехай сьогодні та завжди вас оберігає Покров Матері Божої! Бажаємо, щоб перестали гриміти вибухи на нашій землі, висохли сльози матерів, а наші діти жили в прекрасній мирній країні, якою можна пишатись. Слава Україні! Героям слава!

Голова райдержадміністрації Юрій Лобач

Переглядів 5023