Версія для друку
Середа, 01 грудня 2021 14:59

Моніторингові перевірки на продуктовому ринку: зауваження стосувались покупців

30 листопада працівниками місцевого структурного підрозділу Держпродспоживслужби, поліції  та райдержадміністрації була здійснена моніторингова перевірка на предмет дотримання протиепідемічних правил та вимог підприємцями і фізичними особами, які реалізовують продукцію на міському ринку у Володимирі-Волинському. Процес обстеження проходив відповідно до правил контролюючих органів – із оперативним записом на відео. Робоча група відвідала овочеві та бакалійні ряди, молочний і м’ясний павільйони, відділ, у якому торгують рибою, курятиною та ковбасними виробами.

Перевірка показала, що при входах на ринок та у його павільйони розташовані дезінфектори, якими можуть скористатись усі відвідувачі, продавчині працюють у масках, значна частина торгових місць обладнана прозорими щитками, які мінімізують контакт відвідувачів із працівниками. У відділах з ваговими продуктами продавці також користуються одно- чи багаторазовими захисними рукавичками. Крім того, у місцях найбільшого потоку відвідувачів розташована соціальна реклама щодо необхідності дотримання карантинних вимог, правила поведінки на ринку. А усі підприємці та фізичні особи, які реалізовують товари на продовольчому ринку, отримали листи-попередження від адміністрації про те, що для роботи ринку необхідно забезпечити вакцинацію працівників. 

Проте, під час перевірки членам робочої групи раз за разом доводилось робити зауваження покупцям, що перебували на території ринку без захисних масок.

Переглядів 4768

Галерея зображень