Версія для друку
П'ятниця, 31 грудня 2021 20:25

Вітання голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка з Новим роком

Дорогі волиняни!

Нині ми проводжаємо рік, який збагатив нас досвідом, приніс у наше життя нові враження та здобутки. Попри пандемію та необхідність і надалі відстоювати українські кордони, ми продовжували розбудовувати сучасну Волинь як частину незалежної європейської України.

2021-й був непростим як для України, так і для кожного з нас. Рік нових викликів, боротьби з видимим та невидимим ворогом. Рік прийняття відповідальних рішень та свідомого вибору на користь власного життя і здоров’я та загалом на користь своєї країни.

Дякую волинянам за віру, терпіння та оптимізм. За активну участь у будівництві нових шкіл та садочків для волинських дітей, сучасних доріг, спорткомплексів та медичних закладів для теперішнього і майбутніх поколінь.

Особливі слова вітань адресую нашим захисникам, які Новий рік зустрічають не за родинним столом.

Це чудове свято створює особливий настрій, вселяє віру в добрі зміни, дарує атмосферу радості та щастя. Нехай новий 2022 рік принесе у кожну оселю, у кожну сім'ю здоров'я, любов і щастя, подарує всім мир та благополуччя, стане для усіх нас щасливим часом нових ідей, знакових подій та добрих змін.

Щиро вітаю вас з Новим 2022 роком!

Переглядів 5672