Версія для друку
Вівторок, 11 жовтня 2022 14:23

Анонсоване велике висаджування дерев на підтримку тих, хто захищає Україну

Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач спільно з координаторкою екологічного проєкту Юлією Вусенко анонсували велике висаджування дерев в рамках реалізації програми Greening of the Planet: https://www.facebook.com/100003245992087/videos/442863661164351

13 жовтня відбудеться всеукраїнська висадка Алеї захисників і захисниць України, а 15 жовтня організатори закликають усі територіальні громади висадити дерева разом. Захід пройде в по всій Україні, але, з метою безпеки, без масових скупчень людей.  

Організатором виступає Благодійний Фонд «Озеленення України» за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Міністерства закордонних справ України / MFA of Ukraine.

Сайт проєкту https://greeningplanet.org/

Мета висадження: підтримати наших героїв, які боронять Україну на лінії фронту та вшанувати пам’ять тих, хто загинув у бою за Батьківщину внісши свій внесок у зборежнння екосистеми України. Взяти участь у акції може кожен охочий, висадивши дерево або долучившись до заходів, організованих координаторами проєкту.

Переглядів 7193