16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    14 жовтня, у День захисників і захисниць України, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова райради Віктор Хиць відвідали Володимирське ТМО, де разом із представниками благодійного фонду «Віримо в Україну» вручили військовослужбовцям, що проходять лікування та реабілітацію, Подяки районної влади і продуктові набори. Керівники району бажали їм швидкого одужання, щоденної радості, родинного тепла і переможного миру!

    14 жовтня, у День захисників і захисниць України, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова райради Віктор Хиць відзначили грамотами районної влади керівників добровольчих формувань територіальних громад району. У своєму вітальному слові Юрій Лобач наголосив на важливості територіальної оборони краю та подякував командирам ДФТГ за ініціативність і патріотизм.

    Колективи районної військової адміністрації та районної ради вітають з Днем захисників і захисниць України, 80-ю річницею створення УПА, Днем українського козацтва та святом Покрови Божої Матері усіх мешканців району. Дякуємо усім і кожному, хто докладає зусиль до нашої спільної перемоги!  Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх справах, терпіння і віри, швидкої перемоги над ворогом і омріяного миру на нашій прекрасній землі! 

    З нагоди Дня захисників та захисниць України грамоти і подяки районної влади за підписами начальника райвійськадміністрації Юрія Лобача та голови райради Віктора Хиця, а також набори найнеобхідніших речей були передані у розташування 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, воїни якої боронять від ворога Харківщину. Відзнаки за мужність, патріотизм та військову звитягу отримали близько сотні військовослужбовців.

    Шановні мешканці району! 14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність. Також ми відзначаємо 80 років із часу створення Української повстанської армії - формації, яка відіграла вагому роль в утвердженні української національної ідеї, боротьбі за незалежність України, збереженні та примноженні військових і державотворчих традицій.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua