16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30        
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 18 листопада 2022

    Шановні працівники сільськогосподарської галузі району! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Це свято – визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо нашої країни, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Нинішній воєнний час став справжнім випробування для сектору сільгоспвиробництва. Адже саме аграрії стоять на сторожі продовольчої безпеки держави.

    П'ятниця, 18 листопада 2022 14:50

    Безоплатний тест на COVID-19: як і навіщо?

    Кількість людей, які хворіють на COVID-19, в Україні зберігається на високому рівні. Сьогодні держава забезпечує безоплатне тестування на COVID-19 усім громадянам за наявності симптомів. Безоплатний ПЛР-тест роблять пацієнтам із яскраво вираженими симптомами ГРВІ, пневмонії або тяжкого гострого респіраторного синдрому. Якщо маєте підозру на COVID-19, зверніться до свого сімейного лікаря, а в разі якщо його у вас немає – до найближчого медичного закладу.  Лікар з’ясує симптоми й ухвалить рішення про направлення на безоплатне тестування.

    18 листопада у райвійськадміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства, яке відзначатиметься у неділю. Працівників полів, садів і ферм району вітали начальник РВА Юрій Лобач та голова райради Віктор Хиць. У вітальному слові начальник районної військової адміністрації наголосив на важливості хліборобської праці, адже саме аграрії стоять на сторожі продовольчої безпеки, активно долучаються до допомоги армії, займаються волонтерством, дбають про місцевих мешканців та переселенців.

    П'ятниця, 18 листопада 2022 10:20

    COVID-19 нікуди не зник

    Недотримання протиепідемічних заходів, низький рівень тестування та нові хвилі поширення COVID-19 у світі можуть стати причиною більш інтенсивного епідсезону (жовтень 2022 – травень 2023) в Україні порівняно з минулим роком. Це спричинить зростання кількості випадків захворювання на COVID-19. Є два дієві інструменти запобігання поширенню COVID-19: 1.Вакцинуватися. 2.Зробити тест у разі появи симптомів ГРВІ і, якщо він позитивний, – самоізолюватися. Насамперед необхідно у разі появи симптомів ГРВІ зробити тест на COVID-19. Також важливо подбати про вакцинацію – першою, другою чи бустерною дозою. Детальніше про способи отримання направлення на безоплатне тестування та вакцинацю від COVID-19 тут: https://bit.ly/3LNw6vy

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua